Exkluzivní 5% slevový kód na Audigo.cz Exkluzivní 5% slevový kód na Audigo.cz

Exkluzivní 5% slevový kód na Audigo.cz

Honza MalýHonza Malý
Honza | Upraveno 17.9.2024 Informace

Jaké parametry vás zajímají, když si vybíráte sluchátka? A máte svoji oblíbenou značku? Ačkoliv audio průmysl čím dál více válcují komerční značky jako Apple nebo Samsung, stále ještě existují obchody pro ty z vás, kteří máte hudební zážitek na prvním místě

Pokud třeba máte své vlastní lokální hudební knihovny, experimentujete s různými audio kodeky, převodníky i zesilovači a testujete nejrůznější sluchátka, IEMs i reproduktory, je pro vás specializovaný obchod Audigo jako stvořený. 

Slevový kód "GEEKBOY"

Exkluzivně pro naši komunitu připravil obchod Audigo speciální slevový kód "GEEKBOY", který se vztahuje na všechny nabízené produkty a se kterým získáte hned 5% slevu na celý nákup. Svým nákupem tak podpoříte nejen značku, která dělá věci poctivě a nabízí prvotřídní produkty, ale také náš tým, který pro vás připravuje nezávislý obsah včetně recenzí produktů právě od Audigo.

Uplatnění slevového kódu

Až si na eshopu Audigo.cz vyberete nová sluchátka, reproduktory či mikrofony, stačí v košíku zatrhnout, že máte slevový kupón a do příslušného políčka vložit náš kupón.

Vložením slevového kupónu "GEEKBOY" pak dojde k aktualizaci a započtení 5% slevy na celý nákup. 

NAKUPOVAT

Proč zrovna Audigo? 

Na Audigo se nám líbí, že dělá věci poctivě. V jejich nabídce proto najdete pouze kvalitní produkty a poctivé audiofilské značky jako je legendární Marshall, Moondrop, Sennheiser, Dan Clark a nebo třeba Audeze. Právě s poslední ze zmiňovaných značek jste se mohli setkat třeba v rámci naší recenze Audeze Maxwell, které považujeme za jeden z nejlepších headsetů na trhu. 

20230914-153256-copy.webp20230914-153252.webp20230914-163423.webp

A právě poctivost je nám nesmírně sympatická, protože k ní sami máme při tvorbě veškerých videí, článků i recenzí blízko. Žádné low cost značky, které jen natisknou své logo na produkty z Alibaby, v nabídce Audigo nenajdete.  

Ocenit musíme ale i veškeré aktivity, které Audigo dělá navíc pro komunitu – třeba vydařené Headphones Days, kde si zájemci mohou vyzkoušet nejrůznější žhavé produkty i to nejlepší, co je aktuálně ve světě sluchátek a reproduktorů k dispozici. 

Například na jedné z proběhlých akcí ve spolupráci se značkou Sennheiser si mohli zájemci poslechnout zvuk z legendárních HE-1 sluchátek za 1,7 milionu korun. O naše dojmy z tohoto exkluzivního produktu jsme se pak s vámi znovu podělili v recenzi HE-1 sluchátek

20230914-180729.webp

S obchodem Audigo tak sami pravidelně spolupracujeme a také díky této spolupráci mohou vzniknout recenze kvalitních audiofilských sluchátek, které u nás na webu publikujeme.

Jaké jsou výhody Audigo?

Za hlavní výhodu Audigo považujeme rozhodně specializaci. Pro nás zákazníky je přeci jen skvělé, že stále existují eshopy, které se neřídí pouze marží a dováží do Česka i méně známé značky, které ale mají co nabídnout. 

Ostatně také díky Audigu vznikla naše recenze Moondrop Golden Ages, tedy jedněch z vůbec prvních planárních TWS sluchátek. 

Specializace je z eshopu Audigo.cz cítit každým coulem. Například produktové popisky jsou velmi odborné, používají řadu pokročilých audio termínů a zvuk popisují opravdu detailněji. Ať už tedy preferujete referenční zvuk, nebo milujete zvýrazněné basy, díky Audigo předem víte, co kupujete. 

20230914-172926.webp20230914-163448-1.webp

Skvělou přidanou hodnotou jsou pak pro nakupující také užitečné recenze a věcné diskuze, když komunitní obsah na Audigo může leckomu připomínat obsah na pomalu zanikajícím CZC. Vzhledem k tomu, že mnoho zákazníků tvoří opravdu pokročilejší posluchači, pouhým pročítáním tohoto obsahu můžete přijít na velmi hodnotné informace. 

Audigo půjčovna

Skvělou vychytávkou, kterou Audigo nabízí, je rovněž možnost zapůjčení vybraných sluchátek, přičemž první dvě zapůjčení jsou dokonce zdarma. 

V praxi služba funguje tak, že zaplatíte cenu těchto sluchátek uvedenou u zboží přímo na eshopu a po vrácení vám budou peníze vráceny převodem na váš bankovní účet. Při třetím a dalším zapůjčení pak může být účtován poplatek ve výši 2000 Kč, který bude odečten při vrácení zálohy za sluchátka. 

Díky této službě získáte 5 kalendářních dní, během kterých si budete moci sluchátka, reproduktory, zesilovače a další produkty zveřejněné v sekci Půjčovna vyzkoušet a následně se rozhodnout, zda vám investice do nich dává smysl. 

Privátní značka Audigo

Audigo.cz tvoří také svou privátní značku, kterou můžete nakoupit pod názvem Intezze. Pod touto značkou shromažďují produkty, které si zachovávají relativně nižší cenovku než zbývající prémiové audiofilské vybavení na jejich webu, ale přitom kladou maximální důraz na kvalitu. 

My jsme měli možnost v rámci našeho nezávislého testování vyzkoušet třeba Intezze Cliq nebo Intezze Dream v rámci našeho testu mikrofonu bezdrátových sluchátek a nutno podotknout, že všechny tyto produkty byly na dobré úrovni. Zmíněným Intenzze Cliq jsme se věnovali v jednom ze starších videí o TOP3 levných sluchátkách:

Transparentní vsuvka

Pokud náš obsah sledujete již delší dobu, jistě víte, že v případě všech spoluprací postupujeme velmi obezřetně. Když s nějakým obchodem, jako je například Audigo, domluvíme spolupráci a slevový kód pro naši komunitu, nesmí to nijak ovlivnit to, co o eshopu nebo jednotlivých výrobcích budeme říkat. 

V praxi fungujeme tak, že produkty si zapůjčujeme přímo od výrobců nebo je sami kupujeme a až když nás specifické produkty zaujmou a ohodnotíme je kladně, teprve přemýšlíme, jak přinést nějakou přidanou hodnotu také pro naše diváky, čtenáře a podporovatele. 

Z domluvené spolupráce a slevového kódu vždy něco máme i my, jakožto redakce a obsahový tým kanálu Geekboy. Získané provize nám pak umožňují financovat nákup dalších produktů na nezávislé recenze nebo testovací nástroje, které mnohdy také nejsou levnou záležitostí. Nijak to ale neovlivňuje naši objektivitu při tvorbě recenzí.