Exkluzivní 11% slevový kód na Flow-nutrition.cz Exkluzivní 11% slevový kód na Flow-nutrition.cz

Exkluzivní 11% slevový kód na Flow-nutrition.cz

Honza MalýHonza MalýFilip KrausFilip Kraus
Filip, Honza | Publikace 7.9.2024

Ve světě suplementů, stejně jako ve světě technologií, existuje obrovské množství firem, které dodávají produkty různých cenových kategorií. Když však spojíte jen ty nejkvalitnější ingredience, vsadíte na přírodní látky a postavíte doplněk stravy na základě nejnovějších vědeckých poznatků, dostanete produkty od Flow Nutrition.

My je sami dlouhodobě používáme a teď jsme se rozhodli začít spolupracovat, díky čemuž naši čtenáři obdrží exkluzivní slevový kód na produkty Flow

Slevový kód "GEEKBOY11"

Pro naši komunitu nabízí Flow Nutrition slevový kód, díky kterému získáte slevu 11 % na všechny nabízené produkty. Svým nákupem podpoříte náš tým, tvořící nezávislou tvorbu na českém internetu, ale i podnikatele, kteří se v Jablonci nad Nisou snaží vyvíjet průlomové doplňky stravy. 

Uplatnění slevového kódu

Po vložení vámi vybraného zboží stačí v košíku přejít k pokladně, kde na pravé straně (na spodní straně u mobilních zařízeních) uvidíte kolonku pro vložení slevového kódu.

Vložením slevového kódu "GEEKBOY11" se vám odečte 11% sleva z celého vašeho nákupu.

NAKUPOVAT

Proč zrovna Flow Nutrition? 

S Flow Nutrition nás spojuje poctivý přístup k naší práci. Tak jako my recenzujeme elektroniku na základě našeho vlastního testování, dává si i firma Flow na svých produktech opravdu záležet. Ve složení proto nenajdete žádný balast. Naopak se jedná o maximálně účinné složení, které je sestavené na základě moderních vědeckých studií a poznatků. 

Kromě toho jsou prodávané doplňky stravy také certifikovány, takže můžete mít jistotu, že neobsahují žádné potenciálně škodlivé látky nebo něco, co by v suplementu být nemělo. A to ve světě doplňků stravy rozhodně není standardem. 

flow-brolly-1-29-screenshot.webpflow-brolly-1-18-screenshot.webp

A jaké doplňky vlastně stojí za zkoušku? 

Ačkoliv nabídka Flow čítá desítky produktů a neustále se rozšiřuje, nám se osvědčily zejména tyto doplňky:

flow-brolly-0-25-screenshot.webp
flow-brolly-0-16-screenshot.webp
flow-brolly-0-27-screenshot.webp

Ale v nabídce Flow najdete i řadu základních suplementů jako jsou omega 3, hořčík nebo kombinace vitamínů D3 a K2. Kromě toho však Flow Nutrition například jako první dělá individualizované suplementy, které vychází z výsledků vašich DNA testů a testů z krve i slin, aby vytvořili produkt zcela na míru vašim potřebám. 

Děkujeme za podporu a věříme, že s produkty od Flow Nutrition budete spokojeni stejně jako my.